Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΜηχανή λείανσης μετάλλωνSander ζωνών πιάτων αργιλίου ευρέα τέμνοντα μέρη λέιζερ Deburring η επιφάνεια
Πιστοποίηση
Κίνα Dongguan Jinzhu Machinery Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Dongguan Jinzhu Machinery Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Είμαι Online Chat Now

Sander ζωνών πιάτων αργιλίου ευρέα τέμνοντα μέρη λέιζερ Deburring η επιφάνεια

Aluminum Plate Wide Belt Sander Laser Cutting Parts Deburring Surface
Aluminum Plate Wide Belt Sander Laser Cutting Parts Deburring Surface Aluminum Plate Wide Belt Sander Laser Cutting Parts Deburring Surface Aluminum Plate Wide Belt Sander Laser Cutting Parts Deburring Surface Aluminum Plate Wide Belt Sander Laser Cutting Parts Deburring Surface

Μεγάλες Εικόνας :  Sander ζωνών πιάτων αργιλίου ευρέα τέμνοντα μέρη λέιζερ Deburring η επιφάνεια

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Γκουανγκντόνγκ, Κίνα
Μάρκα: JINZHU
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Τιμή: $12,000.00/sets
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τυπικό πακέτο εξαγωγής
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Διάμετρος κολπίσκων: 40-400 Διάμετρος εξόδου: 40-400
Βασικά εξαρτήματα: Μηχανή, PLC Τάση: 380V
Εξουσία: 14.87 Διάσταση(Μ*Π*Υ): 2.4*1.5*1.8
Εφαρμοστέες Βιομηχανίες: Καταστήματα επισκευής μηχανημάτων Ονομασία προϊόντος: Αυτόματη μηχανή σχεδίων καλωδίων
Υλικό σχεδίων: Καλώδιο ανοξείδωτου Λειτουργία: Μηχανική μηχανή αφαίρεσης των αλάτων καλωδίων
Υψηλό φως:

Ευρύ Sander ζωνών πιάτων αργιλίου

,

Deburring Sander ζωνών επιφάνειας ευρύ

,

Στρώνοντας με άμμο μηχανή μετάλλων PLC

Ανταλλακτικά κοπής με λέιζερ πλάκας αλουμινίου αφαίρεση γρεζιών τριβείο επιφάνειας ευρυγώνιο τριβείο
περιγραφή προϊόντος
Sander ζωνών πιάτων αργιλίου ευρέα τέμνοντα μέρη λέιζερ Deburring η επιφάνεια 0
1. Κύριες λειτουργίεςΤα μοντέλα της σειράς R-400 είναι εξοπλισμός τραβήγματος σύρματος μεταλλικού υδρόμυλου.Αυτός ο εξοπλισμός είναι κατάλληλος για ανοξείδωτο χάλυβα, πλάκα σιδήρου, πλάκα χαλκού, πριόνι χειρός, ψαλίδι, εργαλεία κήπου κ.λπ. Σύμφωνα με τις διαφορετικές απαιτήσεις επιφάνειας του τεμαχίου εργασίας, μπορούν να ρυθμιστούν και να επιλεγούν διαφορετικά πλέγματα και τροχοί στίλβωσης για στίλβωση επιφάνειας και σύρμα .Ταυτόχρονα, έχει τη λειτουργία ξηρής ρίψης και αφαίρεσης γρεζιών: χρησιμοποιείται κυρίως για την αντιμετώπιση γρεζιών, την άκρη του κατεργαζόμενου τεμαχίου, το εφέ αφαίρεσης γρεζιών της οπής, το χτύπημα της επιφάνειας του τεμαχίου εργασίας, για να κάνει τις άκρες του περιγράμματος γύρω από την επιφάνεια του τεμαχίου εργασίας και στην τρύπα λεία και στρογγυλοποιήστε και πραγματοποιήστε το τράβηγμα του σύρματος και την αφαίρεση γρεζιών της επιφάνειας του μεταλλικού φύλλου.Δέρμα οξειδίου, γυάλισμα και άλλη επεξεργασία.Τα γρέζια που δημιουργούνται κατά τη διαδικασία διάτρησης, διάτμησης, κοπής με λέιζερ, κοπής πλάσματος κ.λπ. μπορούν να αφαιρεθούν προς μία και όλες τις κατευθύνσεις και η διαδικασία επεξεργασίας είναι ασφαλής και αξιόπιστη, έτσι ώστε το τεμάχιο εργασίας να επιτύχει τέλεια αποτελέσματα.
Sander ζωνών πιάτων αργιλίου ευρέα τέμνοντα μέρη λέιζερ Deburring η επιφάνεια 1
2. Εισαγωγή στην αρχή2.1.Αρχή της δομής εργασίας Ο μηχανισμός αφαίρεσης γρεζιών αυτού του εξοπλισμού είναι μια δομή λειαντικού ιμάντα μεγάλου πλάτους και ο μηχανισμός λειαντικού ιμάντα είναι διατεταγμένος σε μεγάλο πλάτος και κατά μήκος διεύθυνση.Υιοθετεί τον κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μηχανισμό ανύψωσης και αιώρησης ζώνης, ο οποίος μπορεί εύκολα να εκτελέσει σύρμα υψηλής ακρίβειας στην επιφάνεια του τεμαχίου εργασίας.Ταυτόχρονα, μπορεί να προστεθεί τροχός στίλβωσης για λεπτό γυάλισμα και τράβηγμα σύρματος.Ο τροχός στίλβωσης μπορεί να ανυψωθεί και να μετακινηθεί πλευρικά.2.2.Η αρχή του μηχανισμού στερέωσης και μεταφοράς Α. Στερεώνεται με κύλινδρο πίεσης και μεταφέρεται με μεταφορική ταινία.Η ταχύτητα μεταφοράς μπορεί να ρυθμιστεί με μετατροπή συχνότητας.Β. Το τραπέζι μόνιμου μαγνήτη χρησιμοποιείται για την απορρόφηση του σιδήρου και ο μεταφορικός ιμάντας τροφοδοτεί το υλικό και η ταχύτητα μεταφοράς μπορεί να ρυθμιστεί με μετατροπή συχνότητας.
Sander ζωνών πιάτων αργιλίου ευρέα τέμνοντα μέρη λέιζερ Deburring η επιφάνεια 2
Προσδιορισμός
είδος
αξία
Κατάσταση
Νέος
Διάμετρος εισόδου
40-400
Διάμετρος εξόδου
40-400
Βίντεο εξερχόμενη-επιθεώρηση
Υπό την προϋπόθεση
Έκθεση δοκιμής μηχανημάτων
Μη διαθέσιμος
Τύπος μάρκετινγκ
Συνηθισμένο προϊόν
Εγγύηση βασικών εξαρτημάτων
1 χρόνος
Βασικά εξαρτήματα
Κινητήρας, PLC
Τόπο καταγωγής
Κίνα
 
Γκουανγκντόνγκ
Μάρκα
JINZHU
Τάση
380V
Εξουσία
14,87
Διάσταση (Μ*Π*Υ)
2,4*1,5*1,8
Βάρος
1500
Ετος
2022
Εγγύηση
1 χρόνος
Βασικά σημεία πώλησης
Εύκολο στη λειτουργία
Εφαρμοστέες Βιομηχανίες
Συνεργεία μηχανημάτων
Τοποθεσία εκθεσιακού χώρου
Κανένας
Παρέχεται εξυπηρέτηση μετά την πώληση
Διαδικτυακή υποστήριξη
Ονομασία προϊόντος
Αυτόματη μηχανή σχεδίασης καλωδίων
Υλικό σχεδίασης
Σύρμα από ανοξείδωτο χάλυβα
Χρήση
Σχέδιο με μεταλλικό σύρμα
Ονομα
Σχέδιο σύρματος Mchine
Εφαρμογή
Διαδικασία σχεδίασης καλωδίων
Εγγύηση
1 χρόνος
Βάρος
800 κιλά
Κατάλληλο υλικό
Μεταλλικό Σύρμα
Λειτουργία
Μηχανική μηχανή αφαλάτωσης καλωδίων
Sander ζωνών πιάτων αργιλίου ευρέα τέμνοντα μέρη λέιζερ Deburring η επιφάνεια 3
Συσκευασία & Παράδοση
Sander ζωνών πιάτων αργιλίου ευρέα τέμνοντα μέρη λέιζερ Deburring η επιφάνεια 4
Sander ζωνών πιάτων αργιλίου ευρέα τέμνοντα μέρη λέιζερ Deburring η επιφάνεια 5
 
Νο. 1: Μετά από εν θερμώ έλαση, ανόπτηση, παστοποίηση και αφαλάτωση.Η επιφάνεια του επεξεργασμένου φύλλου χάλυβα είναι μια θαμπή επιφάνεια, κάπως τραχιά.No.2D: Είναι καλύτερο από το N0.1 και είναι επίσης θαμπή επιφάνεια.Μετά από ψυχρή έλαση, ανόπτηση, αφαίρεση αλάτων και τέλος ελαφρύ έλασμα με τραχιά ρολά.No.2B: Αυτή είναι η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη σε αρχιτεκτονικές εφαρμογές, εκτός από το ότι μετά την ανόπτηση και την αφαλάτωση, πραγματοποιείται μια τελική ελαφριά ψυχρή έλαση με ρολό στίλβωσης, η άλλη διαδικασία είναι ίδια με τη 2D, η επιφάνεια είναι ελαφρώς γυαλιστερή και μπορεί να γυαλιστεί.No.2B Bright Annealed: Πρόκειται για μια ανακλαστική επιφάνεια που τυλίγεται με γυαλισμένους κυλίνδρους και η τελική ανόπτηση γίνεται σε ελεγχόμενη ατμόσφαιρα.Η φωτεινή ανόπτηση εξακολουθεί να διατηρεί την ανακλαστική της επιφάνεια και δεν παράγει άλατα.Νο. 3: αντιπροσωπεύεται από τα 3Α και 3Β." 3A: Η επιφάνεια είναι ομοιόμορφα αλεσμένη και το μέγεθος του λειαντικού κόκκου είναι 80-100. 3B: Η τραχιά επιφάνεια είναι γυαλισμένη και η επιφάνεια έχει ομοιόμορφους ευθύγραμμους κόκκους. Συνήθως, γυαλίζεται στην σανίδα 2Α ή 2Β με λειαντικό ιμάντα με μέγεθος σωματιδίων 180-200. Νο. 4: Μονόδρομο φινίρισμα επιφάνειας, όχι πολύ αντανακλαστικό, αυτό το φινίρισμα είναι ίσως το πιο ευέλικτο σε αρχιτεκτονικές εφαρμογές. μέγεθος σωματιδίων 180. Νο. 6: Είναι μια περαιτέρω βελτίωση του Νο. 4. Γυαλίζεται με βούρτσα γυαλίσματος Tampico σε λειαντικά και λάδια μέσα. 4 επιφάνειες. Αυτό το φινίρισμα επιφάνειας δεν περιλαμβάνεται στο "British Standard 1449", αλλά διατίθεται στο αμερικανικό πρότυπο. Νο. 7: Γνωστό ως φωτεινό γυάλισμα, γυαλίζει την επιφάνεια που έχει αλεσθεί πολύ λεπτά αλλά εξακολουθεί να έχει γρατσουνιές. Συνήθως χρησιμοποιείται μια πλάκα 2Α ή 2Β, με τροχό γυαλίσματος ινών ή υφασμάτων και αντίστοιχη πάστα γυαλίσματος Νο.8: Καθρέφτης γυαλισμένο surπρόσωπο με υψηλή ανακλαστικότητα, που συχνά ονομάζεται φινίρισμα καθρέφτη επειδή αντανακλά μια καθαρή εικόνα.Συνεχές γυάλισμα από ανοξείδωτο χάλυβα με λεπτό λειαντικό, ακολουθούμενο από πολύ λεπτή πάστα γυαλίσματος.
Υπάρχουν ταινιοτριβεία διαφορετικού μεγέθους;
Σε τι χρησιμεύει το φαρδύ ταινιοτριβείο;
Ποιο είναι το κορυφαίο ταινιοτριβείο;
Πόσο πλάτος έχουν τα ταινιοτριβεία;
Εταιρικό Προφίλ
Sander ζωνών πιάτων αργιλίου ευρέα τέμνοντα μέρη λέιζερ Deburring η επιφάνεια 6
Sander ζωνών πιάτων αργιλίου ευρέα τέμνοντα μέρη λέιζερ Deburring η επιφάνεια 7
Η Dongguan Jinzhu Machinery Equipment Co., Ltd. εξειδικεύεται στο σχεδιασμό, την παραγωγή, την πώληση και την επαγγελματική κατασκευή μηχανών επεξεργασίας επιφανειών μετάλλων, μηχανών στίλβωσης, μηχανών λειαντικών ιμάντων, μηχανών έλξης σύρματος, μηχανών κοπής τάφρων, μηχανών αμμοβολής, μηχανών προφίλ CD, μηχανές συγκόλλησης σημείου και άλλος εξοπλισμός.Για την κάλυψη των αναγκών της επεξεργασίας διαφορετικών εξαρτημάτων, έχουμε αναπτύξει μια πλήρη γκάμα τύπων μηχανών, από χειροκίνητα έως αυτόματα βασισμένα σε μοντέλα.Μπορούμε να παράγουμε σύμφωνα με τις μοναδικές ανάγκες του πελάτη και τις απαιτήσεις χωρητικότητας."Επιβίωσε με τεχνολογία, αποκτήστε αξιοπιστία μέσω της ποιότητας" είναι το δόγμα μας.Παρέχουμε υψηλή ποιότητα, λογικές τιμές και υπηρεσίες μετά την πώληση για να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών.
FAQ
1. ποιοι είμαστε;
Βασιζόμαστε στο Guangdong, Κίνα, ξεκινώντας από το 2006, πωλούμε στη Νοτιοανατολική Ασία (24,00%), στη Μέση Ανατολή (23,00%), στην Εγχώρια Αγορά (20,00%), στη Νότια Ασία (15,00%), στη Νότια Αμερική (7,00%), στη Βόρεια Αμερική (5,00%), Ανατολική Ευρώπη (2,00%), Ανατολική Ασία (1,40%), Κεντρική Αμερική (0,80%), Ωκεανία (0,50%), Δυτική Ευρώπη (0,50%), Βόρεια Ευρώπη (0,30%), Αφρική (0,30%) %), Νότια Ευρώπη (0,20%).Υπάρχουν συνολικά περίπου 101-200 άτομα στο γραφείο μας.

2. πώς μπορούμε να εγγυηθούμε την ποιότητα;
Πάντα δείγμα προπαραγωγής πριν από τη μαζική παραγωγή.
Πάντα τελική επιθεώρηση πριν από την αποστολή.

3.τι μπορείτε να αγοράσετε από εμάς;
OEM & ODM, Μηχανήματα φινιρίσματος, Μηχανή στίλβωσης, Μηχανή αφαίρεσης γρεζιών, Μηχανή γυαλίσματος

4. γιατί να αγοράζετε από εμάς όχι από άλλους προμηθευτές;
Κορυφαία μάρκα στην Κίνα, από το 2006. Μεγάλη σειρά παραγωγής, με Specialized να ασχολείται με μηχανήματα επεξεργασίας μεταλλικών επιφανειών διαφόρων τύπων.Ισχυρή χωρητικότητα και δυνατότητα κατά την παράδοση. Η προσαρμογή και η εξατομίκευση είναι αποδεκτές κατόπιν αιτήματος.

5. Τι υπηρεσίες μπορούμε να παρέχουμε;
Αποδεκτοί όροι παράδοσης: FOB,CFR,CIF,EXW,FAS,CIP,FCA,CPT,DEQ,DDP,DDU,Εξπρές Παράδοση,DAF;
Αποδεκτό νόμισμα πληρωμής: USD,EUR,JPY,CAD,AUD,HKD,GBP,CNY,CHF;
Αποδεκτός τύπος πληρωμής: T/T,L/C,D/PD/A,PayPal,Western Union,Μετρητά.
Γλώσσα επικοινωνίας: Αγγλικά, Κινέζικα, Ισπανικά, Ιαπωνικά, Πορτογαλικά, Γερμανικά, Αραβικά, Γαλλικά, Ρωσικά, Κορεάτικα, Χίντι, Ιταλικά

Στοιχεία επικοινωνίας
Dongguan Jinzhu Machinery Equipment Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Sales Manager

Τηλ.:: +8613929272332

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα